مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

سلام وقت بخیر. ده و نیم تن یونجه به قیمت هشتاد و دو میلیون تومان از عمده فروش خریدم از راه دور، به شرط رطوبت ده درصد و درجه یک، وقتی رسید کاملا رطوبت بالا و کپک سیاه داشت، در تماس با فروشنده قبول کردم یونجه پیاده بشه چون فروشنده قسم خورد و ادعای مردی و شرف کرد که پس بگیره و به جاش یونجه خشک بفرسته. دو ماه با بهانه هایی معطل کرد و بعد بلاک، شماره ناشناس باشه جواب میده و قول میده و معطل بعد بلاک. چهار شماره رو تا حالا بلاک کرده. حتی قبول کردم با سیزده میلیون ضرر پول کرایه تریلی ‌‌و کارگر برگشت یونجه رو هم بدم و فروشنده هیچ ضرری نمیکنه، بازم قبول کرد بعد معطل کرد و بعد بلاک .. چت واتساپ و پیامک و ضبط آخرین تماس تلفنی رو دارم، سه تا کارگر که بار رو پیاده کردن و راننده و شاگردش هم شاهدن ولی نمی‌دونم حاضر به شهادت هستن یا نه، شکایت کنم مجبور میشه یونجه رو ببره و کل پولم رو پس بده؟ چقدر طول می‌کشه به پولم برسم؟چون برای حیوونام غذا ندارم!

پاسخ ها :

پرسشگر :

بیست و دوم مرداد خریده بودم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست
تامین دلیل مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی عیب بار مشخص گردد
و سپس شما باید اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد باید دادخواست اعلام تنفیذ
فسخ بیع و استرداد ثمن معامله به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و ...

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید تامین دلیل بشه بعد جلب نظر کارشناس میتوانید به استناد شهادت شهود و تامین صورت گرفته طرح دعوی کنید.نظر کارشناسی در این مورد خاص بسیار حایز اهمیته چون ممکنه بار به حدی معیوب تشخیص داده بشه که قابلیت استفاده نداشته باشه.طبیعتا در این حالت شما بدون عودت بار میتونید کل وجه پرداختی را پس بگیرین.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با مستندات مستوانید دادخواست استرداد وجه کنید زمان قابل پیش بینی نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی الزام فروشنده به تحویل یونجه سالم را بخواهید چون مدتی از تحویل یونجه گذشته باید مدارکی از جمله شهادت شهود برای اثبات معیوب بودن یونجه هاددر زمان تحویل داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.