مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام . من تصادف کردم ولی راننده به علت وجود ترافیک از صحنه تصادف رفت و من فقط پلاک خودرو دارم چه جوری میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و اقدام به طرح دعوي کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و اقدام به طرح دعوي کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را بر علیه مالک خودرو به پلاک شماره .... مطرح نمایید و سپس درخواست کارشناس برای ترسیم کروکی را نمایید تا مقصر مشخص گردد و