مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

مشخصات سند

شناسه یکتای سند

نوع سند

سند وكالت‌نامه

تاریخ سند

شماره ثبت دفتر

دفترخانه

دفترخانه اسناد رسمي شماره 9 شهر چهاردانگه استان تهران

افراد

نام و نام

کد ملی موكل

نام و نام خانوادگی وكيل

کد

دفترخانه نوع سند: سند وكالت‌نامه تاریخ سند: 1400/09/10 شماره سند: ------------------------------------------------ موكل : موكيل :-------------------------------------------------- این وکالتنامه، بلاعزل نیست. وکیل حق توکیل به غیر دارد. این وکالت مدت دار نیست. -------------------------------------------------- متن سند: مورد وكالت :مراجعه به كليه ادارات دولتي و غير دولتي بخصوص اداره ثبت اسناد ,املاك ,شهرداري و دارائي وبخشداري وبيمه و ثبت احوال و دفاتراسنادرسمي و دفاترمهندسي و خدمات الكترونيك شهر و اب وفاضلاب و شركت برق وشركت ملي گاز و مخابرات و ساير ادارات و تهيه وتحصيل وارائه وتسليم هرنوع مدرك وگواهي ومجوز ومفاصا حساب و وانجام امور صرفا اداري موكل ازهرحيث وهربابت وتحت هرعنوان نسبت به ملكي موكل به هر پلاك ثبتي وانجام امور اداري موكل و سپردن هرگونه تعهد نسبت به هر موضوع حتي ضمان درك تعهدات مربوط و اخذ پروانه هاي ساختمان و تهيه نقشه و تعيين مهندسين ناظر ومشاورواصلاح حد و برو مساحت واصلاح اسناد مالكيت و در خواست و اخذ اسناد مالكيت و يا المثني هاي ان و اوراق استشهاديه مربوطه و در خواست و انجام تفكيك و افراز ،تجميع يا اصلاح و بهبود وضعيت ثبتي و تقاضا واخذ انشعاب آب و برق و گازو تلفن و شركت در كليه كميسيونها حتي مالياتي و تجديد نظر و حل اختلاف و گواهي پايان كار و عدم خلاف و تاديه جرائم و سپردن تعهدات مر بوطه و تمديد و يا اصلاح ان پاسخ استعلاميه ها و تاديه هزينه قانوني اعم از عوارض و حق بيمه وغيره دريافت مفاصا حسابها و گواهي ها و مجوزات و امضاء كليه اوراق وامضا ذيل اوراق ومدارك و اسناد و صورتجلسات . حدودو اختيارات: وكيل مرقوم در تمام انجام مورد وكالت با حق توكيل به غير ولو كرارا داراي اختيار لارم مي باشد و كليه اقدامات و امضاهاي وكيل در راستاي انجام امور اداري مذكور بمنزله اقدام وامضا موكل نافذومعتبر است. اين وكالت فقط در نفس وكالت موثر است. امضاكننده با اقرار به اطلاع از قوانين و مقررات مرتبط با اين سند اعلام و اظهار نمود مفاد سند به اينجانب تفهيم و از ان مطلع شدم . موكل / موكلين با امضاي سند ، به دريافت اين سند (وكالت مختصر كاري اداري ملك) و كليه اسناد و مدارك خود از اين دفترخانه ، اقرار نمود / نمودند .
سلام میخواستم بدونم با وکالت بالا کسی میتونه سند ملکی را بع نام یا به فروش برسونه احتمالا این وکالت نامه متن بالا مشکلی دارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وکیل حق فروش و انتقال سند را نخواهد داشت و فقط وکالت اداری و کاری است