مشاوره حقوقی رایگان - شوهري كه به زنش تهمت خيانت مي زند زن چه اقدام قانوني بايد بكند

با سلام خانمي هستم چهل ساله با دوفرزند ٨ ساله و نوزاد ٨ ماهه همسرم متاسفانه بدون هيچ دليل و شواهدي با توهمات خودش به من تهمت مي زند كه با مرد همسايه درارتباط هستي و هردوي شما رو مي كشم،چون يكي دوبار خواستم اشغالها رو بذارم دم در گوش دادم كسي پشت درنباشه و بتونم درروباز كنم و درحاليكه ما به خاطر كرونا نه اصلا بيرون مي ريم و نه من اصلا ايشان را مي بينم و گوشي من هم از صبح تا شب دست پسرم هست براي بازي و انجام تكاليف،حالا به نظر شما چه اقدام قانوني بايد انجام بدم كه دفعه ديگه جرات نكنه همچين تهمت سنگيني به من بزنه و متوجه بشه بيمار هست و بايد درمان بشه،براي من اصلا قابل توجيه نيست و شديدا ناراحتم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری به اتهام تهمت ، البته باید صدایش را ضبط کنید یا شاهد ببرید، یا با رفتار مناسبتان اورا شرمنده خود سازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است