مشاوره حقوقی رایگان - خواهش میکنم دقیق بخونید و وقت بذارید کمکم کنید

باسلام
خواستم بدونم در پرونده‌ای با موضوع تهدید به انتشار تصاویر خصوصی آیا خواهر شاکی میتواند شهادت بدهد و در دادگاه جهت شهادت حاضر شود و شاکی و وکلاش و یا قاضی به شهادت وی استناد کند و مورد قبول قرار بگیرد یا خیر؟

موضوع:
تهدید به انتشار تصاویر خصوصی
که از بیخ و بن دروغه و کذب محض است
تحت هیچ شرایطی به هیچ وجه من الوجوه من تهدید نکردم و انتشار ندادم
نه تلفنی نه پیامک و نه حضوری لسانی بهیچ وجه تهدید نکردم و اونها هیچ سندی برا اثبات این مقوله ندارند
فقط خواهرش را بعنوان شاهد معرفی کرده است.
آیا این در محضر قاضی و دادگاه و در نظر قانون قابل قبول است یا خیر؟

آیا کسی میتواند بجای خواهر بزرگش که سالمه و حاضره و زنده‌ست اما خواهرش برا وسعت دادن به دپرونده من اومده از طرف خواهرش شکایت کرده مبنی بر مزاحمت با استناد به تصویر
ر پیامکهایی که بنده ارسال کرده بودم.
در پیامکها هیچگونه درخواست ارتباط نامشروع ویا توهین یا مزاحمت و یاهرچی... وجود ندارد متن فقط دراین حول و مضمون است
خلاصش اینه که من بهش گفتم من متاهلم اما با همسرم مشکل دارم و از ایشون خواستم که بجای اینکه بازیچه‌ی مردان که هرکدام به بهانه‌های مختلف بهش نزدیک میشن درحالیکه نیتشان اصلا خیر نیست و فقط قصد ارتباطات جنسی میباشد من دلم میسوزه برات و میتونم بهت عشقی بدم که بعمرت تجربه نکردید و از همه لحاظ هم مالی و هم عاطفی شمارو بینیاز میکنم من از عشق محرومم همینطور شما.
(لازم بذکر است این خانم کذایی مطلقه هستش و تبعه افغان و دارای 2فرزند و منم متاهل)
وقتی بعنوان مستاجر تو خونم زندگی میکردند بهش این پیام با مضامین فوق الذکر براش ارسال کردم
و ایشان هم رغبت نشون داد و مشکلی نداشت
اما بعدها که با خواهراش به مشکل برخوردم و بدلیل فساد اخلاقی که داشتن بنا به درخواستهای شدید همسایه‌ها و اهالی محل از خانه اخراجشون کردم.
و بعد مدتی که خواهر کوچیکه رفته ازم شکایت کرده
این پیامکهارو که قزبلا به خواهر بزرگه داده بودم پرینت گرفته و ضمیمه پرونده کردند و اظهار داشتند که من مزاحمت ایجاد میکردم براظون و این پیامکها بعنوان مثال ارائه دادن
درحالیکه اون خانم که خواهر بزرگشونه هیچ مشکلی نداشت اما اینا رفتن بجای اون هم شکایت کردند
و بدروغ گفتن چون خواهرمون رفته مشهد سر زندگیش نتونسته بیاد و بجاش ما اینکارو کردیم...

سوال
آیا چنین چیزی قابل قبوله؟

التماس میکنم زودتر کمکم کنید فردا جلسه دادگاه دارم
توروخدا یاریم کنید.
منتظر الطاف شما عزیزان خدوم هستم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال خود را مختصر بیان بفرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خواهر شاکی میتواند به‌عنوان شاهد شهادت بدهد ولی طبق قانون باید دو شاهد مرد شهادت بدهد . خیر خواهر نمیتواند از طرف خواهر شکایت نماید و شما میتوانید اعتراض نمایید
ظاهرا شما به جرم انتشار تصاویر
خصوصی محکوم نخواهید شد ولی ممکن است به جرم رابطه نامشروع محکوم بشوید البته نیاز به بررسی جزئیات موضوع است