مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امتیاز کنتور برق همسایه با مجوز پروانه ساخت من

با سلام
همسایه ما نمیتونست پروانه ساخت بگیره...و امتیاز برق بهش نمیدادن...یه آشنایی پیدا میکنه...و اون بهش میگه با پروانه ساخت همسایه واست کنتور میگیرم...ازم خواست..منم گفتم اگه پام گیر نباشه مشکل نیست...مدارکامو گرفت و کنتور برق گرفت..الان ازم میخوادکه برم دفتر اسناد رسمی و کنتور را به نامش کنم
خواستم بپرسم فردا بابت این کار مشکلی واسم پیش نمیاد؟
یا ازش یه تعهد رسمی بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کار شما تخلف است واحتمال عواقب برای اینده شماخواهد داشت