مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

من یه وسیله نقلیه داشتم که به داداشم دادمش بدون مدرک و الانم داره با مدارک من رانندگی میکنه میخوام بدونم باید چیکار کنم که برام مشکلی پیش نیاد؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به اتفاق هم با خودرو به مرکز تعویض پلاک رفته و تعویض پلاک کنید. قطعا تا زمانیکه خودرو بنام شماست شما مالک شناخته میشوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به مرکز تعویض پلاک بروید و همراه با ایشان تعویض پلاک انجام دهید یا برای این امر به ایشان وکالت محدود بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به مرکز تعویض پلاک بروید و همراه با ایشان تعویض پلاک انجام دهید یا برای این امر به ایشان وکالت محدود بدهید.