مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر

سلام وقت بخیر
بنده سال 94 مادرم را بیمه عمر کردم . سال 95 سرطان سینه گرفتن و مجبور به تخلیه توده و برداشت سینه شدن . همون سال از طریق نماینده بیمه، مدارک را ارسال کردم که بعد مدتی گفت مدارک قبول نیست پس فرستاد. اما امسال با پیگیری خودم از دفتر مرکزی بیمه ملت و ارسال مدارک مشخص شد پوشش امراض خاص شامل حال مادرم میباشد . 2.500.000 تومان که سقف پوشش امراض خاص بود واریز کردن. الان میگم چرا سال 1395 واریز نکردید جواب مشخص نمیدن . الان چیکار کنم ؟ آیا 2.500.000 سال 1395 که مادرم با اون مبلغ جراحی شد با الان که با 2.500.000 داروی یه ماهش را هم نمیدن یکیه ؟ مابه التفاوت چی میشه ؟ حساب تورم رو نکردن ؟
عرضم خدممتون حتی از سال 95 مادرم کار افتاده شده یعنی حق بیمه هم نباید میداد و مستمری باید میگرفت خسارت اونا چی میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک جهت اظهار نظر دقیق قابل بررسی می باشد