مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

اینجانب 2 دانگ از مغازه خریدم که فروشنده بعد از فروش و بدون اطلاع اینجانب آن دو دانگ را به مدت یک سال به برادرم اجاره داده و برادرم هم آن را به مدت پنج سال به برادر دیگرم اجاره داده است و الان به مدت 8 ماه که هیچ کدام زیر بار اجاره نمی روند و من بلاتکلیف هستم باید چکار کنم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد از طريق دادگاه و شوراي حل اختلاف اقدام نماييد

یک وکیل

سلام" چنانچه دو دانگ مغازه به شما فروخته شده باشد و فروشنده پس از معامله با شما ، سهمی دانگ مالکیت شما از مغازه را منفعتاً به شخص دیگری انتقال داده باشد عملش ، جرم انتقال منافع مال غیر محسوب و کلاه برداریست و مجازات دارد و انتقال گیرنده (مستأجر) هم مجازات انتقال دهنده را در صورت آگاهی از اینکه منافع مال غیر را اجاره نموده دارد .