مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

در مورد شکایتی که قبلا در دادگاه کیفری رای قطعی به نفع من صادر شده اگر شاکی دوباره همان شکایت را در دادگاه حقوقی بکند ایا دادگاه حقوقی دوباره بررسی می کند یا نه همان رای کیفری استناد می کند ؟؟؟ چقدر طول می کشد که اینبار رای حقوقی صادر شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در دادگاه حقوقی دوباره رسیدگی ماهوی خواهد شد ولی شما هم میتوانید به رای دادگاه کیفری استناد نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به رای دادگاه کیف ی استناد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به رای قبلی دادگاه کیفری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به رای دادگاه کیف ی استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک مورد از لحاظ جرم بودن در دادگاه کیفری بررسی میشود ولی در دادگاه حقوقی از لحاظ ضرر و زیان و مسولیت مدنی قابل بررسی هست

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شکایت در دادسرا رسیدگی میشود و دادخواست در دادگاه حقوقی و باهم متفاوت هستند.طبق ماده18 قانون ایین دادرسی کیفری، ارا حقوقی ملزم به تبعیت از ارا کیفری هستند.پس اگر رای کیفری صادرشده رای حقوقی هم باتبع صادر میشود .روند رسیدگی حقوقی طولانی تراز کیفری ست