مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری با سارق

وقت بخیر
تلفن همراه من به سرقت رفته که بعد از 5 ماه در اگاهی سارق شناسایی شد و الان ابلاغیه دادگاه جهت مواجهه حضوری با سارقان اومده سوال من اینه که توی این جلسه مجدد باید سارق شناسایی بشه؟این جلسه به چه منظوری هستش؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام.اگاهی بشما اباغ کرده بیاید ؟؟؟؟ یا دادگاه ؟؟؟ شناسایی متهم در اگاهی انجام شده و حالا وقت رسیدگی شماست و باید تشریف ببرید دادگاه و از این فرد سارق شکایت کنید و دلایل خود مبنی بر سرقت شدن گوشی را بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام این جلسه جهت مواجهه حضوری و همچنین شناسایی متهم در جلسه دادگاه و صورتجلسه اظهارات شمامی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جلسه رسیدگی به شکایت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید نحوه سرقت را توضیح بدهید