مشاوره حقوقی رایگان - حق غرامت

سلام من سرباز دریابانی هرمزگان. بودم در حین انجام وظیفه بودم که از ناحیه پای چپ دچار پارگی مینیکس و رباط و شکستگی زانو شدم و در کمیسیون هفده درصد حق غرامت دادن و بیمه ی امید فیش حقوقی از من گرفت که حقوق اون سال من سیصد هزار تومان بوده و بیمه کوثر فیش حقوقی ک از من گرفتن حقوق چهارصد پنجاه تومان بوده این اتفاق سال 1398افتاده است آیا حق غرامت من چقدر است؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
حق غرامت را خود یگان تعیین میکند ولی اگر منظورشما دیه است که براساس نظر پزشکی قانونی، تعینش میکنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دیه با نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه شما با توجه به نوع و محل آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد