مشاوره حقوقی رایگان - آسیب حین خدمت

سلام خسته نباشید
سه سال پیش حین خدمت سربازی توی میدان تیر گوش چپم آسیب دیده و موج شده ولی مسئولین پادگان رسیدگی نکردن و صورت جلسه و مدارک پزشکی هم موجود نیس چند ماه پیش که برای استخدام مراجعه کردم طی معاینات پزشکی دکتر شنوایی سنجی گفت که گوشت موج شده و از استخدام ردم کردن میخواستم بدونم چجوری میشه پیگیری کنم اقدام کردم از پادگان بهم گفتن اینجا بهداری نرفتی نمیتونیم کاری کنیم،آیا باشکایت علیه یگان آموزشی میتونم حقمو بگیرم؟

پاسخ ها :

رسول بازیار

جناب آقای رسول بازیار :

درود بدون مدرک پزشکی پیشین اثبات اینکه در اثر اون حادثه دوران سربازی بوده تقریبا مشکل هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بی فایده است همان روز باید با آمبولانس اعزام می شدی به بیمارستان و...