مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نوزاد به اسم مذهبی

سلام من یه دخترچهل روزه دارم که اسمشو گذاشتیم صنم..ولی پشیمون شدم چون بعد چندروز فهمیدیم که صنم اسم بت هستش..بخاطر اون دوست داریم عوضش کنیم به زهرا..ایا امکان داره اسمشو تو شناسنامه عوض کنیم

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله .به دفاتر پیشخوان ثبت احوال مراجعه ودرخواست خودرا ارایه دهید موافقت میشود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله
یک دادخواست به دادگاه مبنی بر تغییر نام بدهید و ثبت احوال هم موافقت میکند وقاضی هم حکم میدهد .البته پدرش حق دادخواست دادن داره چون ولی قهری طفل هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفاتر پیشخوان ثبت احوال مراجعه ودرخواست خودرا ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله یک دادخواست به دادگاه مبنی بر تغییر نام بدهید و ثبت احوال هم موافقت میکند وقاضی هم حکم میدهد .البته پدرش حق دادخواست دادن داره چون ولی قهری طفل هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله یک دادخواست به دادگاه مبنی بر تغییر نام بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به اداره ثبت درخواست خود را مطرح نمایید و پذیرفته خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله موضوع را از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید