مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نوزاد 5 ماهه

سلام و وقت بخیر دخترم 6 ماهشه اسمش نازنین زهراست . رفتیم ثبت احوال گفتن امکان تغییر اسم وجود نداره . تو رو خدا میشه راهنمایی کنید چکار کنم . اسمشو دوست ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اداره ثبت احوال از پذیرفتن تغییر نام امتناع می نماید می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ....اسم را به چه اسمی میخواهید تغییر دهید؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تغییر نام های ائمه ممکن نیست مگر انکه از طریق دادگاه طرح دعوا کنید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را
مطرح نمایید و دلائل محکم داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اصولا نامهای ائمه در ثبت احوال امکان تغییر ندارد. میتوانید دادخواست خود را در دادگاه مطرح کنید.با دلیلی محکمتر و قابل قبول تر از عدم علاقه.

یک وکیل

سلام بهترین راه از طریق دادگاه میباشد و معمولا میپذیرند