مشاوره حقوقی رایگان - طریقه دفاع از اتهام ضرب جرح

سلام وقت بخیر،
فردی قصد دریافت پولی به نا حق از بنده داشته به محل حضور بنده مراجعه کرده و پس از ممانعت بنده از انجام خواسته ایشون توهین کردن و ضربه محکمی به سر بنده زدن، سپس در جواب ضربه وارده بنده کشیده ای به صورت ایشان زدم و درگیر شدیم و در درگیری مورد ضرب جرح قرار گرفتم، به صورتی که داشتم خفه میشدم و زیر دست پای ایشان تقلا میکردم، ممکن از در این بین اسیبی هم بهشون زده باشم اما در جهت نجات جانم.
پس از اتمام درگیری تلفن همراه بنده را از روی میز برداشته و اقدام به تخریب کردن.
پس از شکایت بنده مبنی بر ضرب جرح، تخریب و زورگیری ایشون شکایت کذب متقابل انجام دادن که مورد ضرب جرح قرار گرفتن و بنده نیز موبایل ایشون رو تخریب کردم در صورتی که به این صورت نبوده و موبایلشون تخریب نشده.
پرونده شکایت متقابل ایشان زودتر از پرونده بنده به دست قاضی رسیده و قاضی از بنده فیش حقوقی جهت ادامه فرایند خواستن.
میخواستم بدونم بنده چطور میتونم از حقم دفاع کنم با توجه به اینکه یک ایشون به بنده مراجعه کرده، دو شروع کننده درگیری و وارد کننده ضربه اولیه ایشون بوده و موبایل شکسته شده بنده توسط ایشون موجود هست.
همچنین بنده در پرونده خودم 2 شهود ارائه دادم اما در ارتباط با شکایتی که ایشون ازم کردن هنوز با شهود صحبت به عمل نیوردم.
با تشکر فراوان از توجه شما

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اینکه ایشان اول شکایت کرده یا شما مهم نیست و دادسرا (البته اول شورا بعد دادسرا) به هر دو رسیدگی می کند و همون قرار فیش حقوقی را برای ایشان هم صادر می کنند و به ادعاهای هریک رسیدگی می شود و مراجعه ایشان به شما یا تحریکات ایشان که باعث درگیری شده در این پرونده زیاد مهم نیست ولی بی تاثیر هم نیست به شرطی که شهود دقیقا همین را در دادسرا بنویسند و شهادت دهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ باید مدارک بررسی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید