مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام ضرب و جرح

سلام خسته نباشید روز دوم محرم تقریبا ساعت چهار بعد از ظهر پسر خاله بنده با رفیقانش درگیر میشوند و آنجا یک نفر با مشت بر سر پسر خاله من میکوبد و دستش آسیب میبیند بعد از آن آمدن برای انتقام دایی شاکی با چوب به سمت آن حمله ور شده و مورد ضرب و جرح شده است و یک شاهد هم برای شکایت خود دارد که پسر خاله شاکی بوده و 15سال دارد و من اصلا متوجه درگیری آنها نشده ام و اطلاعی ندارم ولی شاکی می‌گوید که من برای کمک به پسر خاله خود وارد درگیری شده ام من شاهد هم دارم اصلا در آن درگیری نبوده ام و اصلا متوجه نشده ام ولی دادگاه اصلا اهمیتی به این موضوع ندارد و من را متهم کرده است آیا میتوانم از خودم دفاع کنم دوتا شاهد دارم ک اصلا فرد شاکی اونجا حضور نداشته و یک شاهد دارم که عصر اون روز درگیری اتفاق افتاده است و شب اصلا درگیری نبوده خواهش میکنم کمک کنید ممنون دادگاه الان در آخرین جلسه رسیدگی می‌باشد و دست باز پرس می‌باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود دفاعیات خود را مطرح کنید

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام
اساسا متهم خطاب نمودن شما به منزله مجرمیت شما نمیباشد با این حال با ارایه گواه دال بر اینکه در زمان نزاع شما در محل دیگری حضور داشته اید میتواند کمک کننده باشد ضمن اینکه شاکی بایستی دلایلی برای حضور شما نیز در نزاع ارایه کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند ایشان به هرچه استناد کرد شما در مقابل می‌توانید نسبت به آن دفاع نمایید