مشاوره حقوقی رایگان - نشتی فاضلاب در ساختمان

با عرض سلام ما در یک آپارتمان زندگی میکنیم حدود یک سال قبل همسایی پایینی گفتن آب نشت می کنه نشت یاب اوردیم و حل شد طی یک هفته پیش همون همسایه پایینی اقدام به تخریب کاری کردی و آشپزخانه مخفی را الصاق کرده با آشپزخانه اصلی و دقیقا یک متر اون طرف تر از لوله فاضلاب اقدام به برداشتن دیوار و تخریب کاری کرده الان دوباره تماس گرفته که لوله نشت میکنه و باید شما تماما درست کنید این در صورتی که قبل از تخریب کاری هیچ گونه نشتی وجود نداشته الآن مقصر این نشتی کی هستش؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید مشخص شود خرابی کجاست در این صورت مسئولیت بهرعهده کسی است که خرابی در واحد او قرار گرفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اختلافی است دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع یک امر تخصصی و فنی است که با ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری احراز خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر اختلافی است دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی علت مشخص گردد