مشاوره حقوقی رایگان - سلام.خدا قوت من ده سال پیش درخانه پدری چند میلیون پول خرج کردم؟

سلام.اگر پاسخ بدید لطف خیلی بزرگی کردید. من حدود سال 87تقریبا چهار م در طبقه بالای خانه پدری هزینه کردم. بعدا برادر بزرگترم با هزینه ای خانه را تکمیل کرد ودر خانه ساکن شد . الان ده سال در انجا ساکن است از پول بنده خبری نیست .الان میخواهم در این رابطه با او صحبت کنم. ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، صحبت کردن با کسی نیاز به به مشاوره نداره . شما نگفتی چه می خواهی از برادرت.