مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزينه هاي پايانکار شهرداري

سلام زميني را مشارکت در ساخت دادم وساختمان تمام شد . سازنده به دليل بدهي هميشه يا زنداني يامتوالي بود من با هزينه خودم پايانکار شهرداري رو گرفتم بدون اينکه اول دادخواست اخذ پايانکار را بدهم و کلي هم هزينه کردم لطفا راهنمايي بفرماييد آيا من مي تونم بابت هزينه هاي پايانکار شهرداري حالا دادخواست بدهم يا اينکه اره حل ديگري دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول تامین دلیل بدهید و بعد اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اول تامین دلیل بدهید و بعد اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد شما باید دادخواست مطالبه وجه هزینه های ساختمان را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ابتدا تامین دلیل بدهید و بعد دادخواست مطالبه وجه هزینه های ساختمان دهید.