مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار قابل استناد حتی بعد از فوت

سلام وقت بخیر من قبلا سوالم رو پرسیده بودم که شوهرم قصد داره بابت سه دانگ از منزل به من وکالت تام الاختیار بده با تشکر از اینکه لطف کردین سوالم رو جواب دادید شما گفتین با این وکالت سند بزنم ولی من قصد سند زدن ندارم(چون همسرم قصد داره با سند وام بگیره و میخواد سند شش دانگ باقی بمونه) الان سوالم اینه در متن وکالت نامه چه عنوانی قید کنیم که این وکالت حتی بعد از فوت ایشون هم سندیت داشته باشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وکالت عقد جایز وپس از فوت کلا بخاطر ماهیت عقد منتفی وملغی می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت قرارداد وکالت باطل می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از فوت قرارداد وکالت باطل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با فوت وکیل یا موکل عقد وکالت باطل خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت عقد جایز وپس از فوت کلا بخاطر ماهیت عقد منتفی وملغی می شود.