مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل پیش قسط مهریه

سلام
دادگاه بدوی بنده را به پرداخت یک سکه پیش قسط محکوم کرده در حالی که بیکار هستم و یک سال است که حساب های بانکی بنده مسدود میباشد.آیا امکان گرفتن مهلت برای پرداخت پیش قسط وجود دارد؟از چه طریق؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یک سکه را پرداخت نمایید در غیر این صورت ، اگر درخواست تعدیل بدهید بیشتر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یک سکه را پرداخت نمایید در غیر این صورت ، اگر درخواست تعدیل بدهید بیشتر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ یا مادر بزرگ باید نوه را به تامین اجتماعی معرفی کنند تا برای کفالت در کمیسیون احراز شرایط بررسی شود .