مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل پیش قسط مهریه

سلام. من 114 را 110 تاش سالی 1 سکه و 4 تا را دفعی به عنوان پیش قسط قطعی رای دادن می خوام بگم اگه تعدیل بزنم از اصل 4 تا سکه کم می کنن یا نه فاصله پرداخت می زارن؟ بعد اینکه تا زمان جلسه تعدیل من را جلب می کنم یا خیر؟ و اینکه من 2 سال پیش قبل جریان مهریه 214 میلیون بدهی مادرم دادم که قاضی قبول نکرد و گفت مقداری خرج هزینه و بقیه را بده و الان تقاضای طلاق دادم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر احتمالی وجود دارد در صورت نپرداختن جلبی می‌شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مهلت تجدید نظر خواهی به اتمام رسیده باشد ، رای قطعی شده است و لازم الاجرا خواهد شد . در صورتی که هنوز در مهلت تجدیدنظرخواهی هستید می توانید به رای اعتراض کنید تا در مقام دفاع و لایحه ای که تقدیم می کنید ، مقدار پرداخت سکه ، تقلیل پیدا کند . توجه داشته باشید که در صورتی که رای لازم الاجرا شده باشد ، در صورتی اجرای رای متوقف می شود که دادخواست اعسار شما پذیرفته شود و الا ممکن است به علت عدم پرداخت محکوم به ، و عدم شناسایی اموال از سوی شما ، حکم جلب شما اخذ شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان جلب شما وجود دارد و قاضی هر تصمیمی ممکن است اتخاذ کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر به تازگی رای صادر شده است تعدیل قبول نمی‌شود نگر اینکه یا زندگی شما دگرگون شده باشد یا اینکه تورمی داشته باشیم که طرف مقابل درخواست تعدیل کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ای اقساطی که موعد پرداخت آنها نرسید دادگاه تعدیل را می پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اقساط مهریه را مطرح نمایید و دادگاه با توجه به شرایط زوج و زوجه تصمیم خواهد گرفت و

بله با درخواست زوجه ، امکان صدور دستور ‌ جلب ‌وجود خواهد داشت

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اصولا پیش قسط کم نمی شود . تعدیل اقساط هم به شکل تعدیل مبلغ و هم به شکل تعدیل مدت ممکن است . اگر می خواهید جلب نشوید در مهلت مقرر دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست تعدیل مطرح کنید و احتمال جلب وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با درخواست زوجه ، امکان صدور دستور ‌ جلب ‌وجود خواهد داشت

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به حکم دادگاه دارد که فواصل پرداخت را زیاد نمایند و یا تعداد آنرا جهت پرداخت بصورت یک دفعه کاهش دهند .
در صورت درخواست تعدیل در مهلت نقرر حکم جلب اعمال نمی‌گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به شرایط مالی زوج دادخواست تعدیل تقسیط برررسی و تصمیم میگیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به‌ نظر دادگاه دارد ولی معمولا از پیش قسط کم نمی‌شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص تعدیل با قاضی رسیدگی کننده می باشد ، لیکن در حال حاضر 4 سکه که باید اول پرداخت نمایید قطعی شده و می توانید در صورت صدور اجراییه و عدم پرداخت با تشخیص قاضی جلب شما را اخذ نماید .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باتوجه به گران شدن سکه معمولا تعدیل پذیرفته میشود.بله درصورتی که پرداخت ننموده اید زوجه میتواند شما راجلب کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعدیل مطرح نمایید و احتمال جلب وجود دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تعدیل یعنی فاصله اقساط طولانی تر است مثلا اگر 10 ماه 1 سکه بوده به 12 ماه 1 سکه تبدیل می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پیش قسط را پرداخت و بعد از مدتی از تعیین اقساط ( چند ماه) دادخواست تعدیل اقساط دهید.والا احتمال جلب هست