مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام، بنده در حدود پانزده سال قبل به دلیل اختلاف با همسر اولم با خانمی آشنا شدم و با ایشان ازدواج کردم مهریه سنگینی قرار دادم در نگاه اول این خانواده بسیار ساده و معقول بودند ولی نهایت بعد شش ماه متوجه شدم از طوایف ... هستند و کلا کار آنها دزدی و کلاهبرداری است، آن خانم بعد از غارت تمام اموال من، من را ترک کرد و پانزده سال فراری بود من هم هیچ اقدامی نکردم تا چند ماه قبل پدر من فوت کردند و ارثیه قابل توجهی به من رسید، آن خانم هم فهمید و الان دادخواست طلب مهریه کرده است، من واقعا مستاصل شده ام و نمی دانم چه باید بکنم، لطفاً من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " حق و حقوق شرعی و قانونی همسرتان را در صورت مطالبه ایشان نقدا بپردازید و اگر هم ندار و از لحاظ مالی ناتوان هستید با گواهی شهود واجد شرایط ، تقاضای اعسار و تقسیط حقوق مالی همسرتان را پس از محکومیت قطعی به آن از مرجع صالح قضائی بخواهید .

یک وکیل

غارت اموال توسط ایشان چگونه انجام گرفته؟ جز اینکه خودتان اموال را به نام ایشان نموده اید؟ در غیر اینصورت بیشتر توضحی دهید تا راهنماییتان کنیم. در مورد مهریه نیز حق شرعی و قانونی ایشان است و چنانچه ارثیه ای که از پدرتان به شما رسیده فروخاه یا انتقال داده اید و چیزی به نام شما نیست دادخواست اعسار دهید تا مهریه تقسیط شود. مشاوره حضوری جهت راهنمایی کاملتر توصیه می گردد.

پرسشگر :

شب بخیر ببخشید هزینه وکالت این مورد چه میزان است ؟ اگر در توانم باشد حضوری خدمت برسم ، ممنون

یک وکیل

سلام" حق الوکاله وکیل در پذیرش پرونده شما در سایت اعلان عمومی نمی شود چونکه جنبه خصوصی و دو جانبه بین وکیل و موکل دارد . در صورت تمایل لطفاً با تلفن همراه وکیل مورد نظرتان تماس حاصل فرمایید تا از جزئیات آن آگاه شوید . با تشکر