مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام و احترام
حکم قطعی مهریه و شرایط پرداخت آن برای بنده ابلاغ شده و محکوم به پرداخت شدم.با دادن اولین قسط من میتوانم الزام به تمکین به دادگاه ارائه دهم یا نه؟
سوال دوم اینکه من خانه ای اجاره در فلکه دوم تهرانپارس دارم که تمام وسایل اولیه لازم برای زندگی را دارم و همیر بنده 5ماه در این منزل زندگی کرده است و از اول شرایط را میدانسته و منزل در حدود 35متر است.منزل زوجه(همسر بنده)شهرستان است.طبق محل زندگی همسرم کارشناس نظر میدهد به منزل مستقل یا نه.همسر بنده یک منزل در تهران دارند و می‌خواهند که چند وقت منزل خود را به تهران بیاورندکه در دادگاه بگویند در تهران زندگی میکنیم.این تاثیری در تهیه منزل در حد شئونات همسر بنده دارد یا نه؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام چون از قیل زندگی مشترک داشتین هر زمان بخواهید می توانید دادخواست تمکین بدهید و البته شرایط زندگی همسرتان در نظر کارشناسی موثر خواهد بود