مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق الوکاله

سلام.آیا من میتونم در صورت گرفتن رای به نفع خودم ‌درخواست حق الوکاله را از طرف مقابل بکنم؟ مبلغی که دارم پرداخت میکنم عدد زیادیه.امکانش هست بتونم از طرف مقابل پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته با شرایطی خاص و به وکیل خود اعلام کنید که در صورت صدور رای به نفع شما ، باید حق الوکاله از طرف مقابل گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بهتر راهنمایی شوید پیشنهاد می شود می توانید تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق تعرفه می توانید بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اما طبق تعرفه به شما تعلق میگیرد