مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و احترام
بنده مبلغ 3ميليون و پانصد هزار تومن حدود ٩ سال پيش به شخصی دادم و در عوضش يك برگ چك دريافت كردم اما همون سال اول اون شخص برشكست شدن و من دستم به جايی بند نبود الان ميگن دوباره كسب و كارش رو راه انداخته اما من نميدونم آدرسش كجاست و نميتونم اون شخص رو پيدا كنم لطفا شما راهنمايی بفرمايين من بايد چيكار كنم چطور ميتونم چك رو نقد كنم؟
تشكر و سپاس از شما

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام
کاربر گرامی شما باید بدوا دادخواستی به خواسته مطالبه وجه تقدیم شورای حل اختلاف نمایید و به لحاظ اینکه آدرسی از صادر کننده چک ندارید ایشان را مجهول المکان معرفی که بدین ترتیب وقت رسیدگی از طریق نشر آگهی ابلاغ میگردد سپس شما با اخذ رای غیابی میتوانید نسبت به توقیف اموال یا اخذ حکم جلب نامبرده اقدام نمایید.

یک وکیل

سلام " ابتدائاً باید چک بلامحل را برگشت زده باشید و گواهی عدم پرداخت از بانک گرفته باشید . نشانی صادر کننده چک در گواهینامه عدم پرداخت ذکر شده است . ارائه دادخواست مطالبه وجه یک فقره چک بلامحل از طریق شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده و در صورت مجهول المکان بودن دعوت خوانده به دادرسی از طریق نشر آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار و تشکیل جلسه دادرسی و رسیدگی به تقاضا و صدور حکم و قطعیت آن و تقاضای صدور اجرائیه و شناسایی اموال بدهکار از طریق استعلام حساب بانکی از طریق بانک مرکزی ، استعلام مالکیت مال غیر منقول از طریق اداره ثبت اسناد و املاک کشور ، استعلام مالکیت خودرو از طریق پلیس راهنمائی و رانندگی و معرفی اموال جهت توقیف و فروش آن از طریق مزایده.

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

شما می توانید به ادرس مندرج در کواهی عدم بر داختی علیه وی شکایت نموده بس از صدور حکم جلب نا مبرده از دادکاه ددرخواست نماید