مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم طرف بعد گذشت چندماه ماشین رو فروخته و در جلسات دادسرا حاضر نمیشه

باسلام و خسته نباشید
من 4 ماه پیش تصادف کردم شخصی با ماشین پراید از پشت به ماشین من کوبید و فرار کرد پلاک رو چون برداشته بودم مراحل قانونی شکایت رو انجام دادم و استعلام پلیس راه ور هم در پرونده ام موجود بوده که این پلاک مربوط به چه شخصی است ... بعد از گذشت چندماه و چندجلسه در دادسرا که با غیبیت اون طرف برگزار شد مجدد قاضی دستور استعلام پلاک داده که این بار پلاک و ماشین به اسم شخص دیگری شده (پلاک در استعلام اول بنام یه خانم بود با آدرس نزدیک صحنه تصادف الان همون پلاک شده به نام یه آقا تو تهران) .... میخاستم ببینم امکان اثبات و ادامه پرونده هست؟ یا اینکه دستم به هیچ جایی بند نیست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در زمان تصادف ماشین در تصرف اقا بوده و ایشان ضامن هستند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. دادسرا باید طی استعلام از راهور سابقه مالکیت خودرو را بخواهد.