مشاوره حقوقی رایگان - عدم اتمام محکومیت

عرض ادب خدمت بزرگواران .بنده یک پرونده حقوقی داشتم ک بعداز محکومیت و اجرای حکم رفتن پول دادم و رضایت طلبکارو گرفتم. ولی الان ک یک هفته از این جریان میگذره بازم تو سایت عدل ایران میزنم پرونده همچنان هستش و نوشته به شاکی ابلاغیه صادرشده جهت عدم اتمام محکومیت . یعنی چی؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه کنید و حضورا پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید رضایت نانه محضری روی پرونده بگذارید یا شاکی شخصا در اجرای احکام حاضر شود و رضایت دهد