مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری و هبه

سلام من سرویس طلاوتمام طلاها و پول ازپدرم گرفتم و به ایشون قرض دادم هیچ نوشته ای از ایشون ندارم بابت چندتا از طلبها ایشون چک وجه حامل واسم پدروخودم نوشتن. و در مقابل بقیه چون خونه رو به اسم من زدند و سندرسمی بود دست نوشته ای چیزی نگرفتیم حالامن می‌خوام بخاطر خیانت همسرم جدا بشم و ایشون دادخواست ابطال معامله صوری داده و میگندصاحب اصلی که با اون مبایعه نامه دارند میاد شهادت میده و... در مقابل من چیکار کنم که ایشون نتونن خونه رو برگردونند؟؟؟ داخل سند رسمی که مبلغ ناچیزی هست اون قیمت رو باید بدم با ارزش ملک رو به روز باید بدم؟؟ یعنی یک میلیارد باشه چقدر میشه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهار نظر مستلزم گفتگو است . لطفاً از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از صلح استفاده کنید
در ضمن یک خانه جزو مستثنیات دین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه راهکار صحیح قانونی باید جزییات موضوع شما بررسی گردد
ولی شما میتوانید ادعا نمایید که انتقال خانه در مقابل مهریه شما بوده است یا ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ارائه راهکار صحیح قانونی باید جزییات موضوع شما بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در مقابل حقوق مالی خود گرفته اید قابل ابطال نمی باشد