مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

با سلام و احترام
ببخشید چکی در ید دارم که طی صورتجلسه ای از طرف مدیونی دریافت نموده ام علی هذا که مدت دار بوده ولیکن از باب اینکه قبل و هنگام صدور آن طی قرار تامینی ما نامه مسدودی حسابهای وی را داشتیم/ میتوان از جنبه کیفری (ماده ١0 :صدور چک از حساب مسدود) علیه وی اقامه دعوی صریح و بلاگریزی علیه وی انجام داد!؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " صدور چک بلامحل در ید شما با توضیحاتی که ارائه نمودید وصف کیفری و مجرمانه ندارد و صرفا حقوقیست .

یک وکیل

خیر, صورتجلسه حاکی از مدتدار بودن چک است و چک مدت دار وصف کیفری نداشته و فقط می توانید از طریق حقوقی اقدام نمایید