مشاوره حقوقی رایگان - سفته

در خصوص فروش با سفته سوال دارم. من کاسبم میخوام با سفته به مشتری هام جنس بدم. چیکار کنم مالم سوخت نشه ... به همراه سفته چی بگیرم که طرف فکر فرار نیفته. چون سفته جنبه ی حقوقی داره. میترسم
خب طرف بیاد ببره
بعد محل سکونتش رو عوض کنه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " هر معامله غیرنقد و نسیه خطرات و ریسک خود را دارد . دریافت چک روز یا سفته یا وثیقه ملکی هیچکدام جای پول نقد را نمی گیرد و تشریفات و تبعات وصول خود را دارد . اگر معامله تان جزء و خرده است و چاره دیگری جز معامله نسیه ندارید چک روز بگیرید و اگر چک نداشت سفته بگیرید و اگر معامله تان عمده و ارزش آن بالاست جای پول نقد ، وثیقه ملکی بگیرید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

چک دریافت دارید
ضمنن سفته در عمل قدرات اجرایی مشابه چک دارد.
به یاد داشته باشید فرار از دین همیشه و همواره وجود دارد و فردی که از قبول مسئولیت شانه خالی نماید در بند هیچ تعهدی قرار نخواهد گرفت
شما می توانید در هنگام دریافت سفته پشت سفته را به امضای یک یا دو ضامن از سوی صادر کننده سفته براسانید تا در صورت عدم تادیه مبلغ بتوانید به هر یک از ضامنین هم به صورت جداگانه مراجعه نمایید
این تنها راه است
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید