مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام اگرهمسرم خونه روکه به اسم من زده از ایشون دست نوشته ای داشته باشم که امضاکردم که بابت مهریه است ایامن دیگه نمیتونم مهریه بگیرم واین بابت کل مهریه من محسوب میشه.؟؟وایااگربعداایشون درخواست معامله صوری بدهنداین امضای ایشون زیردست نوشته باعث میشه که دادخواستشون بابت معامله صوری موفق میشود؟؟ثمن خونه یعنی چی؟؟اگربتوانندثمن را مطالبه کنند این ثمن چه مقدارازارزش واقعی خانه است؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این دست نوشته حاکی ازدریافت مهریه شما باشد شما دیگر نمی‌توانند ادعایی بابت مهریه در آینده داشته باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ملک شما سند رسمی دارد ، نه نوشته عادی همسرتان بابت واگذاری قابل قبول است.نه نوشته شما بابت محاسبه مهریه.
ثمن معامله یعنی پول یا ما به ازای مالی که فروخته شده