مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم طلاق

درخواست طلاق دادم دادگاه حکم پرداخت یکجا مهریه و اجرت المثل صادر کرده و 50 میلیون تنصیف اموال بریده کل اموالم به 30 هم نمیرسه و مهریه هم از فیش حقوقی ام کسر میشه درخواست اعسار اجرت المثل هم زدم دادگاه گفته وقت داری تجدید نظر خواهی بزنی چطور باید از خودم دفاع کنم . عنوان بالحاظ یک خواهری یعنی چی ؟زوجه خودش حق طلاق داره اگه پرونده مختومه کنم باز باید این موارد پرداخت کنم و زوجه درخواست طلاق کنه چه مواردی بهش تعلق میگیره. بالحاظ یک خواهری یعنی چی ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دادخواست طلاق از طرف مرد باشد این تبعات مالی را دارد. پرونده خود را پیگیری نکنید. طلاق ندهید. بگذارید خود زوجه اقدام به طلاق کند.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سوالهاتون مفصله و ج‌وابهای کوتاه نداره ترجیحا جهت. اهنمایی بهتر از طریق مشاوره ی تلفنی یا حضوری ایدام فرمایید