مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام بنده 15روز پیش یه ماشین خریداری کردم و قولنامه در نمایشگاه نوشتیم اما به علت مهاجرت به یه شهر دیگه رفت من چند روز پیش به علت یه تصادف ماشینم رفت پارکینگ خاستم آزادش کنم گفتن از شعبه5دادیاری شکایت رو پلاکته پیگیری کردم که صاحب پلاک به علت درگیری از پلاکش شکایت شده الان خاستم بدانم که من میتوانم ماشین رو آزاد کنم یا نه یا باید شاکی بیاید رضایت بدهد قولنامه به اسم من است

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

پرونده ای که منجر به توقیقف شده باید حل و فصل بشه.به همان شعبه مراجعه فرمایید