مشاوره حقوقی رایگان - دعوای پدر و پسر

سلام

فردی هستم 27 ساله دیروز با پدرم سر توهینی که به مادرم کرد بحث کردم که گفت گردن کلفتی می کنی و شروع کرد کتک کاری و بد دهنی و می گفت از خانه من برو بیرون

حال سه سوال دارم اول اینکه چنین حقی دارد که مرا بیرون بیندازد دوم اینکه من می توانم شکایت کنم و دیه بگیرم و سوم این که چند سال پیش من برای او کار کرده بودم و تاکنون حقوقی به من نداده آیا می توانم احقاق حق کنم با توجه به اینکه خودم ازدواج کردم و برای جدا شدن و خانه گرفتن به آن پول نیاز دارم ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ، به نظر می رسد به این سوال قبلا که به نحو دیگری مطرح شده بود پاسخ داده شده است با این حال اعلام می شود ؛ پاسخ سوال اول بلی . پاسخ سوال دوم اگر به شما صدمه یا جرحی وارد نموده در صورت تشخیص و اعلام نظر پزشکی قانونی و شهادت شهود بلی و پاسخ سوال سوم خیر به استناد ماده 188 قانون کار .

یک وکیل

با همکارم هم نظر هستم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول: بله می تواند
سوال دوم: اگر مصدوم شده باشید بازهم جواب بلی است
سوال سوم: خیر