مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مهریه در تاریخ تعیین شده

با سلام و احترام لطفاً راهنمایی بفرماییدکه چگونه میتوان از این موضوع جلوگیری کرد که زوج نتواند تقاضای تعدیل مهریه را بدهد؟ سکه مقرر هر سه ماه یک سکه بوده،طی تقاضاهای مکرر به هر هشت ماه یک سکه تبدیل شده ولی باز هم به‌تعویق میافتد. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پس از دوقسط پرداخت نیکندومعوقه شود حال می گردد ومی توانید جکم جلب بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از دادخواست دادن افراد نمی توان جلوگیری کرد. شما در جلسه رسیدگی دادگاه حق دفاع دارید.