مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در فضای مجازی

سلام ما یک عمویی داشتیم که چند سال بود به کل با کل خانواده پدری قطع رابطه کرده بود و چند روزی میشه که از طریق اس ام اس به گوشی پدرم پیام میده و فحش های بد بد به من و خواهرم و مادرم و پدرم می‌دهد آیا ما می توانیم شکایت کنیم و کاری کنیم که قانون 74 ضربه شلاق را بزند و نقدی نمی خواهیم؟؟؟در ضمن در پیام ها ما اصلا فحش ندادیم فقط جواب دادیم اما بدون فحش و در پیام ها فقط گفته پسرت و دخترت و همسرت آیا می توانیم شکایت کنیم ما؟؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

میتونید شکایت توهین طرح کنید.و اگر شرایطش باشه قذف.بستگی به مورد داره

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله میتوانید شکایت کنید و شلاق بستگی به کیفیت توهین دارد. اگر مشمول قذف شود حد میخورد که قابل تبدیل به جزای نقدی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکایت توهین و تهدید و افترا و ... را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توهین و فحاشی باشد در این صورت توهین به اشخاص عادی محسوب می شود که مجازات جزای نقدی تعیین می شود.
اگر قذف باشد در این صورت دادگاه می تواند مجازات شلاق تعیین کند.
در پرونده های قذف دادگاه ها معمولاً سخت‌گیری می کنند و به راحتی مجازات شلاق تعیین نمی کنند.