مشاوره حقوقی رایگان - شورای مصالحه

سلام خسته نباشید اينجانب دادخواست طلاق قضایی بطرفیت همسرم ارسال کردم آیا میتوانم بدلیل شرایط شغلی نمیتونم توجلسه اول شورای مصالحه شرکت کنم ولایحه مبنی برعدم سازش از برادرم بفرستم پرونده مختومه میشه یاارسال میشه دادگاه یا جلسه دوم تعیین وقت میشه ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات میتوانید لایحه ارسال کنید وتصمیم بااعضای شورا خواهد بود که تحدیدجلسه شود یا به دادکاه ارسال کردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جلسات شورا معمولا 2 جلسه است. عدم حضور اشکالی پیش نمی آورد. طی لایحه ای اعلام عدم سازش و درخواست ارسال پرونده به دادگاه کنید.