مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

سلام من و دوست دخترم امروز تو ماشین با هم بودیم و رابطمون در حد بغل و بوسیدن بود.وقتی که خواستیم بریم یه ماشینی بهم بوق زد و گفت شیشه رو بدم پایین وقتی شیشه رو پایین دادم کارتشو نشون داد. ولی چون من ترسیده بودم نفهمیدم پلیس چی بود.خلاصه بعد از اینکه نشون داد من خاستم فرار کنم که اومد دنبالمون و گرفت.از من و دوست دخترم مدرک شناسایی خاست.بعد از التماس و اینا گفت دیگه تکرار نشه . ولی از هر دوتامون کد ملی و شماره تماس گرفت و پلاک ماشین من رو هم ثبت کرد. خاستم ببینم الان واقعا ماجرا تموم شده یا مراحل دیگه ای داره ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خوشبینانه ترین حالت اگر آن شخص پلیس بوده باشد، شما و ماشین به علت تخلف سوءاخلاق و یا بدحجابی و اعمال غیر متعارف توببخ خواهید شد.و اگر پلیس نباشد مشکلات بیشتری ممکن است به دنبال داشته باشد ، یعنی اتهام جرم رابطه نامشروع به واسطه گزارش. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید ، تماس بگیرید