مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دخالت در زندگی

سلام
حدود سه سال پیش خانمی را صیغه کرده بودم،یکی از دوستان نزدیکم که ارتباط خانوادگی با من داشت از طریق نفوذ مخفیانه به واتساپ گوشیم متوجه شد و حضوری به من تذکر داد که بیشتر مراقب زندگی خودم باشم و دنبال این مسایل نروم،حتی با همسرم هم تماس گرفته بود و ارتباطات تلفنی من و همسر صیغه ای ام را با او درمیان گذاشته بود تا با کمک همسرم به من کمک کند،من ارتباطم را با او قطع کردم ولی او یکسال پیش با اکانت مخفیانه به خواهر همسر صیغه ای موضوع را مطرح کرده بود،الان همسر صیغه ای ام دیگر متاهل شده و ازدواج دایم کرده،رفیق سابقم الان از طریق امانت جعلی اینستاگرام رابطه قبلی من را به شوهر فعلی خانمی که صیغه کرده بودم گفته
اولا می توانم از رفیق سابقم شکایت کنم،
ثانیا تحت چه عنوانی؟
ثالثا آیا می توانم ای دی اینستاگرام مربوط به رفیقم بوده است یا نه؟اصلا برای شکایت مستندات نیاز است؟چه مستنداتی؟
رابعا چون سه سالی از نفوذ او به گوشیم می گذرد می توانم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

دخالت در زندگی دیگران بردن آبروی دیگران