مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دستنویس

عرض سلام من طلبی از شخصی دارم و ایشون میخواد چند دنگ از خونه ای که به نام خودش هست رو به نام من قولنامه کنه آیا به نظر وکلای گرامی این قرارداد به صورت دستنویس باید باشه با دستخط خود طرف فروشنده با امضا شهود یا در مشاوره املاک تنظیم بشه و یا جور دیگه ای و توضیح اینکه من از چندین محضر سوال کردم و گفتن که در محضر چنین قراردادی تنظیم نمیکنیم ؟ و در قسمت نحوه پرداخت ثمن چه چیزی باید نوشت ؟ بنویسیم مبلغ طلبی که از ایشون دارم به فلان مبلغ ؟
لطفا راهنمایی کنید و توضیح بیشتری بدید ممنون از شما

پاسخ ها :

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

سلام
قرارداد را در مشاور املاک با حضور حداقل دو شاهد از طرف خودتون امضا کنید
در قسمت ثمن و توضیحات نوشته شود فروشنده اقرار به دریافت ثمن نموده است و مبلغ ثمن با بدهی تهاتر گردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد را در مشاور املاک با حضور حداقل دو شاهد از طرف خودتون امضا کنید در قسمت ثمن و توضیحات نوشته شود فروشنده اقرار به دریافت ثمن نموده است و مبلغ ثمن با بدهی تهاتر گردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد را با حضور حداقل دو شاهد از طرف خودتون امضا کنید در قسمت ثمن و توضیحات نوشته شود فروشنده اقرار به دریافت ثمن نموده است و مبلغ ثمن با بدهی تهاتر گردید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است به صورت مشاعی سند منتقل شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد در حضور و با امضای دو شاهد علاوه بر امضای طرفین معامله نوشته شود و در قسمت ثمن و توضیحات نوشته شود فروشنده اقرار به دریافت ثمن‌نموده و مبلغ ثمن با بدهی تهاتر گردید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است در مشاور املاک مبایعه نامه تنظیم بشود و کد رهگیری بگیرید و سپس در دفترخانه اسناد رسمی قرارداد صلح رسمی هم تنظیم نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد را با حضور حداقل دو شاهد از طرف خودتون امضا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد در حضور و با امضای دو شاهد علاوه بر امضای طرفین معامله نوشته شود و در قسمت ثمن و توضیحات نوشته شود فروشنده اقرار به دریافت ثمن‌نموده و مبلغ ثمن با بدهی تهاتر گردید.