مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام. یدونه موتور سیکلت داشتم فروختم چند ساله هنوز نیومد سند بزنه منم قولنامه چیزی ندارم رفتم راهنمایی رانندگی گفت از مراجعه قضایی باید پیگیری کنی دقیقا باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جون شما مبایعه نامه ندارید نمیتوانید اقدام قضایی انجام بدهید ولی .. تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب راهور و یا مرکز پلیس به اضافه 10 مراجعه کنید و با استعلام موتور سیکلت درخواست توقیف پلاک و فک ان را دهید