مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام، وقت بخیر. بنده چند سال پیش موتور سیکلت خودم رو به یک آقایی فروختم و تمام مدارک و سند رو تحویل ایشان دادم. حالا با پلاک من در حال رانندگی هستند. بنده چندین بار پیگیر شدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم. چطور میتونم از او شکایت کنم و پلاک رو بگیرم؟ ضمنا من فقط یک قولنامه دستی بین خودمان نوشتیم رو دارم و اگر با پلاک من خلافی انجام بدهد برای من مشکل ساز نمیشود؟ ممنون میشوم جواب بدهید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید . اگر نتیجه و پاسخی نداد درخواست فک پلاک و توقیف موتور سیکلت دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به تعویض پلاک مراجعه کنید یک اتاق هست کارهای فک پلاک را انجام می‌دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست فک پلاک و توقیف موتور سیکلت دهید