مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام. پدرم یک خانه دو طبقه و یک مغازه تجاری در همون خانه داریم. و یک زمین کشاورزی ده هکتاری میخوایم بین هم تقسیم کنیم، در ضمن طبقه بالا بنام یکی از برادارانم میباشد ستا برادر ویک خواهر. لطفا راهنمایی کنید چطوری میشه ارث پدری رو بین هم تقسیم کنیم، ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خود به توافق نمیرسید از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقی می توانید اقدام کنید اگر مقدور نبود دادخواست تقسیم ترکه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد
خانه غیر قابل افراز است پس باید طبقه پایین خانه ، قیمت گذاشته بشود و سپس از قیمت سهم پسر دو برابر سهم دختر خواهد بود و از 10 هکتار زمین ، سهم هر کدام از پسرها ، 2860 متر و سهم دختر 1430 متر خواهد بود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا پسر دو برابر دختر ارث می برد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت . یکی از وراث به طرفیت بقیه دادخواست تقسیم ترکه . و تعیین سهم ارث را دهد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید