مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه و درخواست طلاق

با سلام
همسر بنده 13ماه است از منزل خارج شده، نفقه اش رو گرفته، جهیزیه رو برده، چندین حساب بانکی بنده رو بعنوان مهریه برداشته، حکم نشوز ایشان رو گرفتم، ایشون میگه قصد برگشت ندارم و طلاق هم میگیرم. اگر بنده قصد نداشته باشم طلاق بدم و ایشون هم دلیلی نداشته باشن، دادگاه برای اینکه چند وقت جدا زندگی کردیم، حکم به طلاق میده؟ یک بچه 4 ساله داریم که برای آینده اش موافق طلاق نیستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق ازناحیه زوجه نیاز به ارائه دلایل و مدارک است در صورت عدم داشتن مدرک قابل اجرا نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه جهت دادخواست طلاق باید دلیل ارائه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است قاضی حکم طلاق را صادر نماید قابل بررسی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه جهت دادخواست طلاق باید ادله ارائه دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه جهت دادخواست طلاق باید ادله ارائه دهد