مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی بخشش مهریه

با سلام ، مادر من در یک سند عادی ، مهریه اش را بخشیده اما مشروط به آن که پدرم یک واحد آپارتمان به نامش بزند و پدرم هم با تکمیل امضا و اثر انگشت بر این سند ، یک واحد آپارتمان را واگذار کرد و حالا این سند در دست پدرم هست ، میخواستم بدونم با توجه به این که این سند عادی و ثبت نشده هست . آیا مادرم میتونه مجددا درخواست مهریه بکنه ؟ حتی اگر پدرم این سند عادی رو به دادگاه ارائه کنه...آیا روش هایی وجود داره تا اعتبار از این سند عادی گرفته بشه ، اگر بله ، چه روش هایی؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام بله میتوانید ولی پدر شما با ارائه‌ی این سند میتوانند اثبات میکنند مهریه پرداخت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله میتوانید ولی پدر شما با ارائه‌ی این سند میتوانند اثبات میکنند مهریه پرداخت شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید ولی پدر شما با ارائه‌ی این سند میتوانند اثبات میکنند مهریه پرداخت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر ولی باید مفاد جزئیات قرارداد بررسی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به این دارد که بخشیدن مهریه هبه بوده یا ابرا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید ولی پدر شما با ارائه‌ی این سند میتوانند اثبات میکنند مهریه پرداخت شده است