مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام بنده خودروای دارم اگر به نام فرزندم انتقال بدهم همسرم میتواند آن را توقیف کند برای مهریه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به قصد فرار از دین باشد . انتقال صوری است و باطل میشود و جرم است . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر بعد از صدور دادنامه مهریه انتقالدهید جرم انتقال صوری به قصد فرار از دین انجام داده اید در صورت تمایل برای ارائه راهکار مناسب حقوقی تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است این کار را انجام ندهید
راه های دیگری هم وجود دارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام میتوانید انتقال بدهید و قابل توقیف نیست. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر به قصد فرار از دین باشد . انتقال صوری است و باطل میشود و جرم است . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نتوانند به علت معامله صوری این انتقال را باطل کنند خیر