مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش وکالتی ماشین

درود خدمت شما
عرضم بحضور شما حدود ده سال پیش بنده ماشین پرایدی خریداری کردم ، اونم از شخصی که ماشین رو بصورت وکالتی میخواسته بفروشه
خلاصه که ما ماشینو رو از خریداری کردیم بعد از یک ماه برای تعویض پلاک ( مدارکش موجوده ) مراجعه کردیم ، همون موقع به ما اعلام کردن ماشین مشکل انتظامی داره ( اتاق ماشین رو برمیدارن برای تعمیر ، دوباره میزارن سرجاش )
خلاصه بعد از ده سال ماشینو از ما میدزدن ولی خوشبختانه دوباره پیداش کردن
الان در حال حاضر من میتونم از صاحب سند ( کسی که پلاک به اسمش هست ) شکایت کنم ؟
اگر شکایت کنم صاحب پلاک باید پول ماشین رو تمام و کمال برگردونه ؟
اگر صاحب پلاک به گردن نگیره آیا مجرم شناخته میشه ؟
صاحب ماشین ، ماشین رو وکالتی به شخص دومی میفروشه اونم بصورت وکالتی ، شخص دوم هم باز همونجوری ماشین رو به بنده فروخته

کامل گفتم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

خرید و فروش وکالتی خودرو خودرو