مشاوره حقوقی رایگان - در مورد انتقال وکالتی سند خودرو

با سلام و احترام و عرض ادب و وقت بخیر ، در مورد خودرویی که برگ سبز شرکت خودروساز نداده و فقط بین طرفین قرارداد تو بنگاه بین طرفین نوشته شده و برای ضمانت انتقال سند چک و سفته رد و بدل شده
1- آیا اگر بعدا خریدار جرمی مرتکب شود ( تصادف ، سرقت ، تروریستی و قتل .... ) برای فروشنده که فقط قولنامه دستش موجود هست مشکلی پیش میاید یا نه چون انتقال سند ندارد ؟
2- آیا معاملاتی که فقط با قولنامه انجام میشوند و ثبت سند رسمی ندارند برای فروشنده و خریدار مشکلی پیش میاید یا نه ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود بهتره که سند به نام شخص انتقال داده شود ولی در صورت هرگونه اتفاق با ارائه قولنامه و شهود می تونید موضوع را اثبات کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت هر گونه جرمی با خودرو صاحب پلاک اولین کسی است که به دادگاه احضار میشود و باید توضیح دهد که خودرو در اختیار کسی دیگر بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا صاحب خودرو احضار می گردد و بعد شخصی راننده